Δελτίο Τύπου -Το «θαυματουργό» βούτυρο

Δελτίο Τύπου -Το «θαυματουργό» βούτυρο

Δελτίο Τύπου -Το «θαυματουργό» βούτυρο

 

Το «θαυματουργό» βούτυρο

 

Ο καρπός που χρειάζεται 50 ολόκληρα χρόνια για να ωριμάσει θρέφει τα μαλλιά μας σε λίγα μόλις λεπτά!!!

 

Ένα μυστικό της φύσης ήταν καλά κρυμμένο επί σειρά ετών βαθιά στην καρδιά των τροπικών περιοχών της Αφρικής. Πρόκειται για το δέντρο Shea Karite που από τους καρπούς του παράγεται το  «θαυματουργό» βούτυρο Shea butter. Ένα μοναδικό προϊόν πλούσιο σε φυσική κερατίνη, βιταμίνες Α,Ε, και F, στοιχειώδη λιπαρά οξέα και αμινοξέα. Όλα όσα χρειάζονται δηλαδή για  να ενυδατωθούν και να προστατευθούν από τις φθορές τα μαλλιά μας.

Ο Mike Sabag, εμπνευστής και δημιουργός του “Morrocan oil“, ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε και «έκλεισε» όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες σε ένα μπουκάλι. Μετά το argan oil που ήταν το βασικό συστατικό του «πρώτου του παιδιού», δημιούργησε το Saryna Key βασισμένο στον αφρικανικό καρπό shea από τον οποίο παράγεται το «ευεργετικό» βούτυρο. Η γνωριμία του με τη Saryna Commodore, πεπειραμένη ανθρωπολόγο και κόρη φαρμακοποιού, ήταν το έναυσμα για έρευνα και δημιουργία. Μαζί ανακάλυψαν τα οφέλη του shea butter και δημιούργησαν την καλλυντική και φαρμακευτική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά. Το όνομα της σειράς Saryna Key παραπέμπει στο «κλειδί της Saryna για υγεία και ομορφιά».

Δύο από τις συλλογές της σειράς Shea Butter, βρίσκονται ήδη στα ράφια των κομμωτηρίων από την Ελληνική εταιρεία Hair Pro που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των προϊόντων κομμωτικής. Οι συγκεκριμένες σειρές οι οποίες δημιουργήθηκαν εξατομικευμένα για να θρέφουν τα φθαρμένα και τα λεπτά μαλλιά περιλαμβάνουν φυσικές προσθήκες όπως: σιτάρι, μήλο, βαμβάκι και πρωτεΐνες μεταξιού, καθώς και αμινοξέα.

 

DAMAGE REPAIR

Η σειρά Damage Repair διαθέτει 6 προϊόντα και στοχεύει στην επαναφορά της ζωντάνιας των χημικώς επεξεργασμένων, καμένων και ξηρών μαλλιών. 

PURE AFRICAN SHEA BUTTER

Το Damage Repair Shea Butter είναι μια μάσκα μαλλιών που αποτελεί τη ναυαρχίδα των προϊόντων της Saryna Key.  Σχεδιασμένη ειδικά για την περιποίηση, αποκατάσταση και επανόρθωση της τρίχας,  η φυσική κερατίνη που περιέχει   βοηθά στη δημιουργία απαλών και λαμπερών μαλλιών, ενώ τα αμινοξέα αναπτύσσουν τις απαραίτητες πρωτεΐνες για την αποκατάσταση και αναπλήρωση των ξηρών, φθαρμένων μαλλιών. Ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες που τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται καθημερινά από τον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι.  

PURE AFRICAN SHEA OIL

Το Damage Repair Treatment Oil φτιάχνεται από Shea butter, τη βασική πηγή φυσικής κερατίνης χωρίς να βαραίνει ή να λαδώνει την τρίχα. Εφαρμόζεται σε ελαφρώς υγρά ή στεγνά μαλλιά και διεισδύει στη τρίχα, από τη ρίζα έως την άκρη για να την «θεραπεύσει» προκειμένου να είναι απαλά, λαμπερά και σωστά ενυδατωμένα τα μαλλιά μας. Ιδανικό και για το καλοκαίρι που τα μαλλιά μας έχουν αυξημένες ανάγκες.  

PURE AFRICAN SHEA SHAMPOO

Το Damage Repair Treatment Shampoo περιέχει Shea butter, μια φυσική πηγή κερατίνης. Περιέχει επίσης βαμβάκι και πρωτεΐνες μεταξιού που μαλακώνουν τα μαλλιά. Αυτή η φόρμουλα είναι εμποτισμένη με την προβιταμίνη Β5 για αναζωογόνηση των μαλλιών, μια ενεργή πρωτεΐνη για βελτίωση της υφής και αμινοξέα για πρόσθετη δύναμη.

PURE AFRICAN SHEA CONDITIONER

 Το Damage Repair Treatment Conditioner περιέχει Shea butter, πρωτεΐνες βαμβακιού και πρωτεΐνες μεταξιού που βοηθούν για να μαλακώσουν τα μαλλιά. Αυτό το προϊόν δημιουργεί μια προστατευτική επίστρωση που επιδιορθώνει την ψαλίδα. Αυτή η φόρμουλα εμπεριέχει προβιταμίνη Β5, ώστε να αναζωογονεί τα μαλλιά και να βελτιώνει την υφή, ενώ τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται για πρόσθετη δύναμη.

PURE AFRICAN SHEA OIL – GLOSS SPRAY

Το Damage Repair Gloss Spray είναι ένα μοναδικό προϊόν που χρησιμοποιείται ως θεραπεία για κανονικά προς ξηρά μαλλιά. Αυτό το προϊόν περιέχει εκτός από Shea butter, βιταμίνες, αμινοξέα, κερατίνη και πρωτεΐνες που προστατεύουν τα μαλλιά, διατηρώντας τα καλά ενυδατωμένα. Τα φίλτρα UV χρησιμοποιούνται για να προστατεύουν τα μαλλιά από τον ήλιο και τις κλιματικές φθορές. Το Damage Repair Gloss Spray είναι μια ελαφριά φόρμουλα για ενίσχυση της λάμψης. Εφαρμόστε το spray ομοιόμορφα σε ελαφρώς υγρά ή στεγνά μαλλιά και φορμάρετε όπως επιθυμείτε.

 

PURE AFRICAN SHEA CREAM – LEAVE IN

Η Damage Repair Cream είναι φτιαγμένη από Shea butter, φυσική κερατίνη, μαλακτικά και μετάξι. Λειαίνει τα μαλλιά, προστατεύοντας τα από τις φθορές του κλίματος και των βαφών. Εφαρμόστε την κρέμα σε καθαρά, στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά, απλώστε παντού ομοιόμορφα και φορμάρετε όπως επιθυμείτε.

 

VOLUME LIFT

Η σειρά Volume Lift περιέχει την πιο ελαφριά συγκέντρωση Shea Butter, καθώς και πρωτεΐνες για ενισχυμένα και πυκνότερα μαλλιά. Με τα συγκεκριμένα προϊόντα τα μαλλιά αποκτούν ένταση και όγκο.

 

PURE AFRICAN SHEA BUTTER

Λεπτά, ξηρά και αδύναμα μαλλιά.

Το Volume Lift Shea Butter είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα που στοχεύει στη θρέψη, ενδυνάμωση και πυκνότητα των μαλλιών. Η θεραπεία περιέχει έναν συνδυασμό από Shea butter, πρωτεΐνη σιταριού, φυσική κερατίνη και βιταμίνες που προσθέτουν ένα εξωτερικό φίλτρο προστασίας, ενώ παράλληλα λειαίνουν τα μαλλιά. Σχεδιάστηκε για την περιποίηση, αποκατάσταση και  επανόρθωση των μαλλιών. Έχει υψηλή συγκέντρωση Shea Butter, το οποίο φυσικώς περιέχει: βιταμίνες A, E, F, αμινοξέα και κερατίνη. Η φυσική κερατίνη της θεραπείας βοηθά στη δημιουργία απαλών και λαμπερών μαλλιών, ενώ τα αμινοξέα αναπτύσσουν τις απαραίτητες πρωτεΐνες για την αποκατάσταση και αναπλήρωση των ξηρών, φθαρμένων μαλλιών.

Μετά το λούσιμο, κάντε μασάζ με την επιθυμητή ποσότητα της θεραπείας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις άκρες. Αφήστε για περίπου 2 με 5 λεπτά και ξεβγάλετε καλά.

Χαρίζει μαλλιά απαλά και γεμάτα όγκο.  Ιδανική και για το καλοκαίρι που ταλαιπωρούνται τα μαλλιά μας.

PURE AFRICAN SHEA OIL

Λεπτά, αδύναμα και ξηρά μαλλιά.

Η Volume Lift Treatment Shea Oil είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα που θρέφει, ενδυναμώνει και πυκνώνει τα μαλλιά. Αυτό το λάδι περιέχει πρωτεΐνη σιταριού για προσθήκη όγκου. Είναι μια ελαφριά φόρμουλα, ιδανική για λεπτά μαλλιά. Εφαρμόστε την επιθυμητή ποσότητα σε καθαρά, ελαφρώς υγρά ή στεγνά μαλλιά εστιάζοντας στις άκρες. Χαρίζει μαλλιά απαλά, ενδυναμωμένα και γεμάτα λάμψη.

 

PURE AFRICAN SHEA SHAMPOO

Λεπτά, ξηρά και αδύναμα μαλλιά.

Το Volume Lift Treatment Shampoo είναι ένας μοναδικός συνδυασμός  Shea butter, εκχυλίσματος βοτάνων και ελαίων που ενδυναμώνουν τα μαλλιά. Το σαμπουάν καθαρίζει επιμελώς το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, ενώ το χαμηλό επίπεδο PH εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά παραμένουν σφραγισμένα.

Βρέξτε τα μαλλιά και κάντε καλό μασάζ, ξεβγάλετε καλά και επαναλάβετε όσο χρειάζεται.

Χαρίζει μαλλιά απαλά, πλούσια και γεμάτα όγκο.

PURE AFRICAN SHEA CONDITIONER

Λεπτά, ξηρά και αδύναμα μαλλιά. Το Volume Lift Treatment Conditioner είναι μια φόρμουλα που εμπλουτίζει τα μαλλιά με μαλακτικούς παράγοντες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Κατασκευάζεται από Shea butter και πρωτεΐνη σιταριού, σε συνδυασμό με επιπλέον συστατικά που προσθέτουν όγκο και λάμψη. Αυτό το προϊόν περιέχει βιταμίνη Ε και φίλτρο UV που προστατεύουν και θρέφουν τα μαλλιά. Τα αμινοξέα και η γλυκερίνη ενεργοποιούν μια εσωτερική επανορθωτική διαδικασία στη ρίζα και το χαμηλό επίπεδο PH εξασφαλίζει ότι το στέλεχος της τρίχας θα παραμείνει σφραγισμένο, αποφεύγοντας την απώλεια ενεργών συστατικών κατά το λούσιμο. Μετά το λούσιμο, κάντε καλό μασάζ, αφήστε για 1-2 λεπτά και ξεβγάλετε καλά. Χαρίζει μαλλιά απαλά, ευλύγιστα και γεμάτα όγκο.  

 

PURE AFRICAN SHEA OILGLOSS SPRAY

Λεπτά, ξηρά και αδύναμα μαλλιά. Το Volume Lift Gloss Spray είναι μια μοναδική και πρωτοποριακή σειρά θεραπείας που δημιουργήθηκε ως συμπληρωματική αγωγή για τα λεπτά μαλλιά. Το Gloss Spray ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών, χωρίς να επιβαρύνει τον όγκο και την εύθραυστη υφή τους.  Αυτό το προϊόν συνδυάζει Shea butter με τελευταίας τεχνολογίας συστατικά, όπως πρωτεΐνες και βιταμίνες για πρόσθετο όγκο. Το Gloss Spray είναι ελαφρύ εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα στα λεπτά μαλλιά. Εφαρμόστε το spray ομοιόμορφα σε ελαφρώς υγρά ή στεγνά μαλλιά και φορμάρετε όπως επιθυμείτε. Χαρίζει μαλλιά απαλά, λαμπερά και γεμάτα όγκο.

PURE AFRICAN SHEA CREAMLEAVE IN

Λεπτά, αραιά και αδύναμα μαλλιά. Η Volume Lift Cream είναι μια φόρμουλα που προσφέρει στα μαλλιά μαλακτικούς παράγοντες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνη σιταριού χαρίζοντας πυκνά, υγιή και λαμπερά μαλλιά. Χρησιμοποιείται εκχύλισμα μήλου για προσθήκη όγκου και λάμψης, ενώ τα αμινοξέα και η γλυκερίνη ενεργοποιούν μια εσωτερική επανορθωτική διαδικασία. Εφαρμόστε την κρέμα σε καθαρά, στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά, απλώστε παντού ομοιόμορφα και φορμάρετε όπως επιθυμείτε. Χαρίζει μαλλιά απαλά, πλούσια και γεμάτα όγκο.

 

BOHA SHEA 60%NATURAL KERATIN 

 

Η αμπούλα Saryna Key Boha Shea είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς και αποκλειστικής παραγωγικής διαδικασίας και δημιουργείται μέσω διύλισης του ανώτερου επιπέδου του Shea Nut Butter. Περιέχει μια εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση φυσικής κερατίνης, αμινοξέων και πρωτεϊνών, τα οποία ενδείκνυνται για ξηρά, κατεστραμμένα, φθαρμένα, βαμμένα και με ανταύγειες μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα περιέχει επίσης ειδικά πολυμερή, τα οποία συνδυασμένα δημιουργούν μια πολυσύνθετη, εντατική θεραπεία που θρέφει και αποκαθιστά τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες.

Ανακινείστε την αμπούλα πριν τη χρήση. Μετά το λούσιμο, αφαιρέστε το περίσσευμα νερού από τα μαλλιά σας και ψεκάστε τα με το Boha Shea, απλώστε το καλά, περιμένετε για πέντε λεπτά και ξεβγάλετε καλά. Σε κρύο καιρό, αφαιρέστε την αμπούλα από το δοχείο της και θερμάνετέ την κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό πριν τη χρήση, ώστε να την επαναφέρετε στην υγρή της κατάσταση.

Χαρίζει Υγιή, ελαστικά μαλλιά, απαλά σαν μετάξι και εντυπωσιακά στιλπνά χωρίς καθόλου σπασίματα.

*Τα μπουκάλια των προϊόντων είναι 100% ανακυκλώσιμα και τα προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Λίγα λόγια για το δημιουργό:

Ο Mike Sabag, ιδρυτής της Saryna KEY και της “Moroccan Oil“, ξεκίνησε την παραγωγή προϊόντων για τα μαλλιά όταν ήταν 28 χρονών. Μετά από 10 χρόνια ενασχόλησης με τη δημιουργία και το μάρκετινγκ των προϊόντων του δηλώνει «Αυτά τα χρόνια διαμόρφωσαν, βελτίωσαν και αποκρυστάλλωσαν τη σφαιρική αντίληψή μου περί νέων ιδεών στον κόσμο της κοσμετολογίας».

Το 2004 ο Mike λάνσαρε το πρώτο του προϊόν εμπλουτισμένο με  Argan Oil.  Ήταν μια δημιουργική σύλληψη που αντιτίθετο στη μέχρι τότε κατεύθυνση των προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Αποφάσισε να ονομάσει αυτό το νέο προϊόν “Moroccan Oil”. Χρησιμοποίησε γυάλινο μπουκάλι για το προϊόν, ως παραπομπή στα φαρμακευτικά προϊόντα, θέλοντας να σηματοδοτήσει ότι το “Moroccan Oil” συνδύαζε αρμονικά δυο ιδιότητες: την υγεία και την ομορφιά. Λίγα χρόνια αργότερα ο Mike Sabag διείσδυσε στον κόσμο του Shea Butter και των πλεονεκτημάτων του για την υγεία και την ομορφιά.

Η θρησκευτική πίστη μας τόσο στη “Moroccan Oil” όσο και τώρα στη Saryna Key, εκδηλώνεται με την απόφασή μας να τοποθετείται πάντοτε στο άνω δεξί εμπρόσθιο μέρος του μπουκαλιού η γραφή דʺבס, η οποία σημαίνει στα εβραϊκά «Στον Θεό που εμπιστευόμαστε», ως διαρκής υπενθύμιση του ότι όσο ταλαντούχοι και δημιουργικοί και αν είμαστε, πρέπει πάντοτε να αποδίδουμε ευχαριστία στο Δημιουργό για τα δώρα και τα στοιχεία που άφησε να ανακαλύψουμε.