Η Ferik Public Relations & Corporate Sales είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2016 από την  αγάπη μας για την επικοινωνία και τις πωλήσεις.

Μετά από μια μακρά πορεία στα media , τις δημόσιες σχέσεις, και στον ξενοδοχειακό τομέα , η εξαργύρωση της εμπειρίας μας αποτελεί εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων μας.

Με βασικό μας στόχο να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τον πελάτη εστιάζουμε στις αληθινές του ανάγκες και προωθούμε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις δράσεις του με στοχευμένες κινήσεις και στρατηγική.

 

Με εκτίμηση

Κατερίνα Μαραγκού

Η Κατερίνα Μαραγκού είναι σύμβουλος επικοινωνίας μεγάλων επιχειρήσεων και sales manager χώρων εστίασης τα τελευταία δέκα χρόνια ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στους σημαντικότερους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, έντυπα, digital media και ραδιόφωνο.

Στην εταιρεία Ferik που είναι το τρίτο της παιδί (μετά τη Φαίη και τον Ερρίκο) εξαργυρώνει εμπειρία πολλών ετών και εστιάζει στην επικοινωνία και τις πωλήσεις όχι μόνο στηριζόμενη στα σύγχρονα μέσα της εποχής αλλά επενδύοντας και στον ανθρώπινο παράγοντα.

Μέσα από μια πιο «φρέσκια» οπτική αναδεικνύει την επιχείρησή ή το προϊόν σας με στόχο να αποκτήσουν στην αγορά τη θέση που τους αξίζει.